Livet på mitt på sätt

dushen väntar på mig !!

Kategori: Livet

jaa som sagt ska jag snart gå och duscha men tänkte slänga in ett inlägg på min absoluta favorätt här på vrtea som jag gör själv den är väldigt enkel ! Det som behövs är =

Makaroner
Skinka spelar ingen roll vad för någon men jag har strimlad eller så skär jag egen löneberga skinka :)
Kryddor - Salt,Grillkrydda och vit peppar :)
Milda mat grädde 15 %

sen är det bara tt koka makaronerna, skära skinkan sen när du har hällt ut allt vatten från makaronerna så häller du först i grädden sen skinka och sen kryddorna och ni får krydda så starkt som ni vill själv men kan säga om det blir för mycket kan det bli väldigt strakt och man får dricka väldigt mycket haha :) sen är det barar att blanda ihop det och servere :)
Bilden är inte min tagen från google och den stämmer inte riktigt överrens men de är göööööttt :D

Inte orkat men

Kategori: Livet

Har inte riktigt orakat bloggen ett par dagarn nu det har varit ganska mycket som har hänt runtomkring mig !

Fredag : då var det ju skolan och vi hade övnigsdag vilket menas med att vi är i stallet och har lektioner där så som, teorie,trav,köring eller ridnig då :) och min grupp då grupp 3 som är bästa mohahha :) vi hade ridnig (hopp) och sen skolköring på eftermiddagen :) På hoppnigen gick det inte så jätte bra fick lillen som är en stor klumpig och tung häst , men jätte söt han och jag passade inte riktigt ihop så det blev en del fajt där.. men jag var nöjd annars för min blick o sitst o händer framför allt var ritkigt bra ! Sen på skolköringen så körda jag och jessica ingnell tsm :) vi körde en liten whels som heter BImbo roltigt namn faktist men han är en riktigt liten bimbo jätte svår att köra stel och knepig att förstå sig på  :p Sen efter skolan så åkte jag hem till Älskling och vi åt mat och bara tog det lungt eftersom att han skulle köra follkrace tävlingen på lördagen så det blev en lugn kväll hemma med film mys !!!!!

Lördag: Idag var det då dags för jonas tävling det var faktist hans första folkrace tävling han har ju kört en rally tävling innan men det är inte samma sak och spciellet inte denna folkrace tävling eftersom att det var ett 4 timmars race där man skiftar på 4 förare i 4 timmar eler hur man ska förklara det , och jonas han körde som sist men det gick ju åt helvete eftersom att dom som hade kört innan hade kört rätt illa elr kört i en del så då när det var dags för jonas efter kanske 5 varvet så slutar bränslepumpen fungera och det är ganska jobbigt att byta men dom försökte men lyckades tyvärr inte för det läckte en massa så dom lämmnade då återbud, och alla i laget vara ganska irreterande men det är ju sånt som händer så då satnnade vi kvar o kolla på när alla andra körde sen bar det av hemmåt asso till jonas. Och vi gjorde inte så mycketmer den kvällen tog det bara lugnt för jag var hur trött som helst och frös som en gris ! hahah skojar inte så vi gick ner o bada sen somnade jag dirket typ uoops ;) Bilder kommer fresten fick några bilder från när han körde :)

Söndag : Idag vaknade jag och jonas väldigt sent för båda var nåt sjukt trötta efter igår och spciellet jag vet inte ritkigt varför men så var det :P så vi gjorde inte nåt spciellt alls den dagen åkte runt lite träffa några av hans kompisar och bara var allmänt sega båda två, elr vi plockade ihop lite av hans bilsaker och lämmna dom i ett anant grage typ det var det vi gjorde :P sen på kvällen åt vi ganska tidigt för jag var hungrig jag har typ ätit jätte mycket under hela helgen hahha :) sen gjorde vi semla och prata en massa om nästan allt :) Mys ! sen somnade jag när han låg och kolla på walander - hämden en riktigt bra film såg den på bio :)

Måndag: Idag så åkte jag och jonas till skolan vid 8 efetrsom att jag började 10.30 och han kl 9.00 så han kom lite försent men det gjorde tydligen inget haha :) sen väll i skolan träffar jag gullungen jessica och vi sitter och snackar och lite så sne var det dax för svnska kul? nee inte dirket och sen möter jag jonas i trppan och han säger att han har slutatt fusk???? så då åker han hem :( men jag och jessica gick ner och åt och bara tog det lugnt sen var det dags för kretslopp var faktist riktigt duktigt på den lektionen för skrev ca 3-4 sidor eller nåt hihi :) sen feter det var det idrott men det visade sig att den var inställd så då bär det av hemmåt till ljugsbro så nu sitter jag här och är små hungrig och ska snart laga mat mums :) puss och hej levepastej / Mimmi


PS FÖRLÅT FÖR SÅ LÅNGT INLÄGG MED SÅ MYCKET TEXT DS

Lilla jag var kissnödig på resecentrum för ett tag sen :P

gråt time !!

Kategori: Livet

hahah aa som rubriken lyder så kommer jag och jennie ha gråt time ikväll vi ska nämligen kolla på a walk to remeber ! den är ass bra och ass sorlig :( <3

men alfall idag så hade vi bio med skolan ass skönt faktist vi skulle kolla på en film om andra världskriget den hette Pianisten ganska bra men väldigt hemsk rekomenderar den om man vill ha fakat om andra världskriget faktist :) fast jag kolla inte så mycket tyckte den var rätt långtråkig och lite seg men en bra fakta film och jag satt o kolla på med molle och hultman och vi satt och snacka en del och jag tror till och med att jag somna te ett tag haha :D

efter filmen så drog vi tbx till skolan och käka lunch sen hade vi tema och då pratade vi om respekt,ärlighet och massa annat som vi hade skrivit i en utvärdering vi gjorde i klassen så då prata vi om det ganska intressant faktist att höra vad alla tycker o känner och sen har vi ju bästa lärarna JONAS,STINA o STEFAN :)

Efter skolan så drog jag med katarina sjöberg till stalllet och hjälpte henne med hennes underbart söta ponny grållle :) hon hade hopptrännig för theres thor en jätte bra tränare tycker både jag och katta :) rekomenderar henne starkt , fast det som var lite jobigt med att sitta o kolla på trännigen var att det var svin kallt och jag höll bokstavligen på att dö ! hahah sen tog jag bussen hem till ljugsbro :)

Och väll hemma hemma i ljugsbro så springer jag in och sätter på ungen för att jag ska äta potatis klyftor, köttbit och beasås :D men jag vill ju inte äta själv inte så kul? nee så jag plingar på jennie den underbaraste och frågar om hon vill äta med mig jaa visst ville hon det :D så vi gick till hemköp o köpte två köttbitar och sen gick vi hem och lagade , och resultat blev ass bra skit gött var det :)

Men nu ska vi som sagt se film så puss på er <3 /Mimmi

Jag och finaste <3 ska vara med han hela helgen längtar !

Knasig kväll men gillas hårt !

Kategori: Livet

Kvällen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig tänkte bara sortera låtar,äta och tvätta men ist blev det en knasig och flummig kväll med emma djerf,evelina andersson och jennie johansson :D sjukt kul hade vi vet inte hur jag ska beskriva det så lägger upp bilder ist, nu ska jag bara vänta på att den förbannade tvätten ska bli klar !





HAHAH SÅ SÅG VÅR KVÄLL UT :)

sjuk ?!

Kategori: Livet

Idag blev det ingen skola för mig vaknade med att jag svetades som en gris men förs som en eskimå? inte bra lltså jag kännde mig redan sjuk igår men trodde inte att det skulle bli så jobbigt visst hade hostat en massa och typ snorrat lite men trodde inte att det skulle sluta med feber och en dag i sängen?
men allfall idag har jag sett hela sesong 1 av glee :D underbar serie rekomenderar den starkt !!

sen så kom min älskade pojkvän på besök för ca 5 minuter men det var så värt för då fick jag lite krafter för jag blir alltid så glad när jag ser han :) sen när jag hade sett klart på glee bestämer jag mig för att städa hela lägenheten sjukt va? haha :) men fint blev det allfall det är fritt på golvet och lite så så det är ass najjs :)

sen snart ska jag gå ner o kolla om tvättstugan är ledig och i helgen får vi se om jag åker hem eller vad jag gör, vi får se helt enkelt :) puss o kram sköt om er / Mimmi

Mys pys kväll med pojken :)

Kategori: Livet

Igår hade jag en helt undebar dag med älskling <3
vi åkte och handla och köpte tak lampa till mig först hehe tack älskling som köpte lampan :D
sen  så hemma så lagade vi mat elr vi gjor hamburgare umh romatiskt :P haha nee skoja bara :)
sen hoppa jag in i dushen och så efetersom att jag hade haft idrott på dagen som jag var grym på :P
men allfall på kvällen sen blev det baar mys framför tv och jag fick en masage av älskling hihi tack :D
fast sen fick jag ligga och klia han på ryggen tills han somna *suck* haha :)

NU sitter jag allfall i skolan och har hästkunskap kul kul sen ska jag gå ner och äta mums :D

Ljugsbro?? nee kisa :)

Kategori: Livet

hahah allfall igår blev det inte som jag trodde för när jag kom fram till rese i linköping så såg jag att min buss till ljugsbro nyss hade gåt suck !!!!!
och nästa skulle gå om 1 och halv timme ... så då gick jag in och till väntsalen och där såg jag att tåget till kisa skulle gå om ca 10 minuter så jag bestämer mig för att hoppa på det för att åka till finaste pojkvänen ;)

Han visste det faktist inte så det var rätt kul när jag rongde och sa att jag var på väg till han snacka om att han blev förvånad :P haha kul var det allfall, ångrar inte att jag åkte dit :) saknat han ganska mycket !

men nu sitter jag allfall i skolan och väntar på att min klass kompisar ska kommaf för vi börjar om ca 1 tim...
suck haha :) men hörs sen puss o kram / mimmi

It's time..

Kategori: Livet

It's time to go home to ljugsbro today :D

vet inte vrf jag skrev med engelska kännt fört lixom :P
idag bär det hem till ljugsbro najjs najjs :)
och imrgon träffar man bästa pojkvänen elr förhoppnigsvis ikvälll
om han vill överraska mig ,,, heheh tveksamt :)
älskar o saknar dig jonas <3

jag funderar på hur man få igång ett intrnet ?

Jag och älskling<3

Älskling kört ....

Kategori: Livet

Idag har min älsklings pööjke kört sin första rallytävling, det hade tydligen gått jätte bra för han , han hade kört jätte bra men ca 300 m före mål så går hans motor på bilen sönder :( fyfan vad surt jag skulle bli jätte sur ! ni vet ju själva hur det är när man river sista hinderet i omhoppnigen? ;)
hahah men allfall är jätte stolt över han  och att det gick så bra :) trodde inte att det skulle gå så bra var jätte orolig haha men nu vet jag att han att han klarar det kanske til och med åker med någon gång vem vet ;)

nu ikväll ska jag allfall gå på bio med mamma vi ska se sinnalögnarna :) och juste har någon ett bra tips på en födelesdags present till världens bästa mamma? :)

puss på er hörs imorgon när jag åker till ljugsbro igen :D

Älskling när han kör på 6 sträckan, Duktigt pojke älskar dig<3
(bilder och info från david björk <3 )

STHLM

Kategori: Livet

Är hemma i sthlm nu och chillar galet tittar på tv och myser med mamma ass najjs har saknat henne grobt !! och hundarna ligegr på mig för att dom har saknat mig så myckt hahah söta är dom !
i helgen vet jag inte vad som händer vet att jag ska träffa elin och kanske matilda men får se som sagt :)
men messa om ni vill ses ;;)

tema ..

Kategori: Livet

Har tema hästgården nu yippi??
our not ! det är så sjukt segt när man bara ska sitta och lyssna längtar tills vi får komma igårn måste skriva mitt PM !!!!

Hahah hitta några jätte gammal bild på mig och kajsa från Ponnycupen 2007/2008 sötis du är ;)


skolan på kvällen ???

Kategori: Livet

Som sagt sitter i skolan nu på kvällen och väntar på att lilla fröjd ska sluta sin jägarexamen och den slutar typ 8 ????? suck jag som är jätte hungrig och jag vill ha mat nu !!!
men sitter allfall och laddar ner lite filmer och skit najjs :)
men vad gör man inte för sin pojkvän ;) älskar dig <3

Hängagubben :)

Kategori: Livet

Sitter just nu och spelar hägagubben med katta,jessica,sara och min älsklings pööjke :)
och vi ska igentligen göra svenska men fattar inte rikigt om jag ska vara ärlig? :P haha

ljugsbro = En lugn kväll

Kategori: Livet

Blir en lugn kväll hemma i ljugsbro och bara typ städa lite elr nåt sen bara ligga och slappa och sen ta igen mig från i helgen , där det blev en massa saker som skede mest pysiskt lite svårt att förklara här och ska inte ens försöka men kan säga att det är väldigt mycket just nu för både mig och min pojkvän ..
men helgen har varit trevlig endå har ridit hans systras hästar kanska najjs måste jag säga ;)
vi red ut igår och det var ju en upplevelse hahha :) men kul var det<3

men vi hörs senare nu ska jag äta :) puss och kram / MImmi

Älskling styler i tröjan han fick av mig ! snygg e han !!

Kretslopp ??

Kategori: Livet

heheh ska ha kretslopp nu med skönaste läararen babsan :)
hon gör ass bra saker men låter oss göra det som vi vill typ elr nåt??

hahah sen bär det av hem till ljugsbro och packa upp allt och sen skriva svenska grejer hemma kul (Y) haha
sen kanske man går och köper lite mat elr nåt XD<3

svenska lektion ...

Kategori: Livet

Tjaba tjena
vi har svenska lektion nu och jag och jessica sitter och göra massa vidios som vi ska lämmna in PINSAMT !!!!
men men vi klarar oss med detta säger vi haha :) men vi är gryma right? ;)

men allfall i helgen var jag hos finaste pojkvänen och jag red lite på deras hästar under helgen jätte kul faktist :) dom har sjukt finas och söta hästar sen har vi typ bara tagit det lungt och åkt runt och varit i garget :P haha kul :P

men nu ska jag göra en vidio om matlagnig och sport XD <3
pusssss och krAM <3<3<3<3<3<3

finnspång?

Kategori: Livet

Hhah igår så åkte jag och jennie bus till finnspång bara av ren tråkighet som vi hade hemma så vi åkte rätt kul faktist vi träffade några knasiga personer och sen åt vi där också sen bar det hem :)
när vi hade kommit till linköping rese så hämtade fabbe och allan oss tack !!
och då skulle lille allan åka till donken och vi satt där en stund och snacka skit och jag spillde cola över hela mig XD tpiskt !!

sen när vi kom hem så gick vi in till mig och lyssna på musik och var ällmänt flummiga :P hahah kram på er så hörs vi senare och då kommer bilder också :P <3

vad är det som har hänt älskling i sånt fall säg det?

skolan nu

Kategori: Livet


MItt scema fram till sportlovet :) skönt men segt haha :)


nu sittter ja på skoldatan och typ instalerar saker som vi ska änvända i svenskan knas? men men hörs senare :)

 kram

bad bad but good good

Kategori: Livet

Tjaba ja jag vet inte mycket uppdatering från min sida.. fan också jag som skulle bli bättre hahha :P
men alla fall som jag sa i förra in läget var det att jag skulle vara hos jonas i 6 dagar typ och det
Var ett par sjukt underbara dagar med älskling <3
det vara både skratt och en skvät gråt :P
men sjukt kul var det :)
tack för helgen älskling måste göras om !

älskar dig till tusen !!!!

sen i månadags var det då första dagen i nya skolan och det var grovt najjs ;) skolan är jätte fin !!
lite rörigt sådär men man lär sig ju med tiden elr? hahah så vi fick våra taggar,kodar till skåp och sen också våran skol data ass najjs är den funkar super , fast jsut nu krånglar internet lite men så brukar det vara i början med något nytt :P haha
 
tisdag då idag asso så var det ju skola , och det är sån sjukt härlig känsla att gå in i skolan den är så ljus så man lixom blir piggare på nåt vänster? haha men vi hade allfall ganska sega lektioner idag och jag var så jävla dum så jag glömde min kod till skåpet.. suck så då leta jag efter vaktmästaren halva dagne :P hahah men sen vissade det sig att jag hade fel på en siffra ... hahah

efter skolan åkte jag och jennie in till ikano och köpte lite och så jätte mysigt :) och nu har jag dushat och ätit så nu blir det slapp kväll framför tv :)

saknar min älskling :( <3

packandet är klart !

Kategori: Livet

Packandet är klart nu ! riktigt skönt faktist , nu har jag bara en bilresa frmför mig tidigt imrgon så idag ska jag sova tidigt elr allafall försöka hahha :) idag har jag inte gjort nåt spciellt bara varit hemma med hundarna och badat och då hoppa min lilla knas hund misty i badkaret elr allfall halva hon :P hhaha knas hund :) älskar dig endå :)
och sen nu på kvällen kommer mamma hem med mat rikktigt gött men blev sjukt mätt :P sen gick jag och dushade och tvätta håret typ :P och då satt mamma och spela ett pel på min mobil ''on lock me free' heter det hahah :P men hon lyckades typ XD
sen nu sitter vi i soffan och ser på filmen knubbigt regn tycker dne är fett skum så vet inte om jag ska fortsätta kolla :P
men imrgon då åker jag till jonas (pojkvänen) och är hos han i ca 6 dagar tyP? :P haha
sen börjar skolan längtar !!!!!
Puss / Mimmi

sötis misty !<3

goonattt

Kategori: Livet

Nu ska jag se om min kudde vill vara bekväm och sussa mig till söms ;)

Bio,Bio,Bio med dom bästa :)

Kategori: Livet

Hihihi idag var det då dags för bio med Elin,Thun och Max :D
vi bestämde oss för att se harry potter ass bra värkligen
men det var lite tevksamt från max sida att se den haha
men vi fick han till slut att se den och det roliga var att han tyckte
den var bra tror jag ? haha men vi skratta muycket och jag och elin
grät också haha :P

sen efetr bio skulle vi ta bussen tsm hem så vi stog och väntade
på 710 och medans vi väntade blev det en del snöbollar som kastades
och några ner knuffnigar haha :)
men som tur vad blev jag aldrig knuffad elr kastad på det var elin som var offer :P
haha jag stog me min kamera och fota :D
så nu kommer bilder  !
IMRGON KOMMER NOG DESSA SÖTNOSAR HIT OCH VI SKA SES EN SISTA GÅNGN INANNA JAG ÅKER OCH DOM SKA HJÄLPA MIG PACKA HOPPAS JAG (A) HAHAH <3 puss o kram / Mimmi


Thun fjunis är glad efter bio :)

elin och hennes monster handsakr :P

Max halkade nästan bara nästan ;)

Älskar er och har saknat er massor :)

dagens outfit ;)

Minnen

Kategori: Livet

Tja bloggen aa vad har min lilla rubrik med detta inlägg att göra nu då?
joo att lill jag träffade min gammla vänner från gammal skolan skit kul :D
har saknat dom som fan sen jag flyttat asso gud trodde inte att jag skulle
sakna dom så mycket  !
hahah idag var vi allfall hemma hos lollo och bara tog det lungt då var också
max och elin där sjukt trevligt att se dom och se hur dom har förendrats :P
hahah men imorgon blir det bio med max,elin och thun :D
puss och kram <3