Livet på mitt på sätt

en dag jag inte har lust att jobba.

Kategori:

Åå Fyfan idag hade jag verkligen ingen lust att jobba. För det första så sov jag knappt något inatt för att låg och prata med T hela natten vilket var så skönt att bara prata. Sen när jag vakande så hade jag bara en känsla av att jag skulle få göra allt jobbigt idag. 
Det hade jag ju rätt med allfall för när jag kom till jobbet att jag fått allt skit göra om man säger så. Men men bara bita ihop och jobba. Hoppas på en bättre idag imorgon ;)

Allfall efter jobbet ska jag och Jessica och kanske några fler dra till Nyköping och PS vip kväll ska bli riktigt roligt så nu längtar jag tills jag slutar.

Men vi hörs hade !

4 år slut på 1 sek

Kategori: Livet

Längsen sist.. sånt är livet har haft mycket för mig men jag tänkte att jag aknske skulle ge mig ett sista försök att starta detta.

hust nu vet jag inte ritkigt vad jag ska säga eller tycka mer än att jag och kim har gjort slut för 5 gången på 4 år. men nu får det var nog för nu har han gjort det värsta tänkbara. och jag tänker inte skymda med att srkiva vad för jag tycker dte är så jävla äckligt gjort. han har varit otrogen mot mig. inte fysikt men han har skrivit med en brud på det sättet under den tiden vi var tsm, och ja visst han hade tappat känslorna men jag tycker ändå inte att man gör så förns man faktsit GÖR SLUT.

så livet just nu är som en jävla berg och dalbana jag har ingenstans att bo eftersom att vi bodde tillsamans . han säger att jag får vara där men hallo vem fan vill det ? så just nu bor jag runt hos kompisar. Är så lycklig lottad att ha dom! all kärlek till er.

men nu ska jag åka och jobba, jobbar till 21 ikväll sen får vi se vad som händer ikväll. HADE !