Livet på mitt på sätt

valborg

Kategori: Livet

hej hej :)
sitter just nu hemma hos kim och chillar med musik cola och chips :P bra valborg hahah :)
kan säga att de är mkt bättre såhär en annars :P imorgon åker jag hem till sthlm för sen vidare till turkiet :D

skriver senare :P <3

jobbbbbbbbb

Kategori: Livet

har jobbat hela dagen i skolans stall och det har flytet på och faktist varit ganska kul ändå med tanke på vad vi gör, men tror det är de att jag vet att jag får en SEMSTER snart och jag känner att jag verkligen behöver det .. sen är de alltid skönt med lite pengar sådär :P haha :) på jobbet var jag också barnvakt åt skolans ''nyfödda'' föl den är ca 1 v gammal men ändå sjukt söt är hon, hon heter Tarantella :) hon ville leka massor med mig och kliade sig mot mig och trodde jag var en häst eller nåt haha :) söööötisen :P

sen drog man till bönis och fixade allt där och pussa massor på henne :)

nu är jag hemma och chillar med musik i högtalarna, :) hej hej hörs senare :P

tjenare :)

Kategori: Livet

hej hej bloggen :D
ledig från skolan idag vilket är väldigt skönt , så idag eller aa det som har varit av dagen har jag ägnat mig åt att städa och plocka ihop lite sen har jag även packat lite inför turkiet men jag är inte klar. hatar när man inte vet vad man ska ha med sig :P men men de löser sig :P

idag så blir det att fixa hemma sen till stallet vid 6 och busa med älsklings heesten :) och kvällfodra också ;)

aja nu ska jag sitta här i min lägenhet som har fått ett ansikts flyt med en ny soffa och mkt snyggare inrednig :) kanske slänger upp en bild på det :P haha nu dunkas musiken högt, det är ganska soft att vara själv här på helger kan spela hur högt man vill :P aja puss och hej !

jag och finaste kim ::)

åå nej ..

Kategori: Livet

har inte bloggat på riktigt länge nu och kommer nog inte göra det i framtiden heller för drar till turkiet på tisdag :D

allfall har inte gjort allt för mkt den senaste tiden har haft lov och varit i ullared då med älsklingen och isabelle o martin, sen har jag och älsklingen haft 4 månader :D bönis blir bättre och bättre och skolan går fint :)

så har inte så mkt att säga kanske skriver mer sen :D

tjenis :)

Kategori: Livet

nu har de inte blivit mkt bloggande men har mina anlednigar nu är jag med kim och hans vänner skriver när jag har tid :) kan bara säga att jag är väldigt lyklig :)

back in sthlm !

Kategori: Livet

tjenare tänkte bara berätta att jag är hemma i sthlm nu fram tills på måndag jag menar det är ju ändå lov :) och snälla sofia har hand om min bönis nu i några dagar och är jätte tacksam över det !

ikväll har jag varit med isablle och hennes två killkopisar och glot flm riktigt mysigt att träffa sina vänner här hemma :) nu är jag hemma hos mig bland alla flytt kartonger och massa skit.. aja strax sova ska bara prata klart med kim :) <3

Sofia och hennes häst salle :D



Stall häng !

Kategori: Livet

Aa sitter just nu i stallet och väntar på att åka hem lite tråkigt att sitta här med kryckor och inte kunna göra de man vill men men . Har Allfall skrittat ut på bönis idag med Elina i typ 2 timmar jätte mysigt var de :) puss o kram från mig så länge ;)

Jag har lyckats igen !

Kategori: Livet

Aa som sagt jag har gjort de igen ! Nu när jag precis har blivit frisk från inflensan jag hade tror ni inte att jag skadar mig igen då ? Jo såklart jag gör hade stalldag idag och hade unghäst och lyckades bli trampad två gånger på samma ställe så hela foten är blå och uppsvullen och de blev kylpåse och bandage plus kryckor ... Kul påslovet förstört nästan allfall haha :) aja . Nu på kvällen har jag umgåtts med grabbarna brus till grannar har varit väldigt trevligt :) nu blir de att tycka synd om mig själv ;) hästen som trampa mig på bild . Ettårigen spektra ;)

Migrän är alltid lika roligt !

Kategori: Livet

Aa idag har väl inte gjort nåt speciellt har varit hos bönis på morgonen sen skola med samhälle och svenska då jag hade redovisning som gick förvånas värt bra :) sen var de stall jour och aa inte roligaste kanske men ändå ganska skönt de jobbiga är väl att jag äter så dåligt då för man hinner inte så man lever ju typ på mackor och onyttigheter ! Inte bra alls ! Och de straffas med migrän men har tagit tablett nu då försvinner väl snart får man hoppas! Nu blir de mysa ber sig i sängen och tagga för en hel dag i stallet imorgon yipi ! Aja hej hej höres !

lov snart

Kategori: Livet

nää nu är det sista dagarna innan lov och man åker hem till sthlm och bara har det riktigt gött :)
sofia tar hand om bönis så hon får massa kärlek då ! sen nästa vecka blir det ullared med kim,martin och min bästa isabelle ska åka med så jävla roligt det ska bli är taggad som fan !

den här veckan i skolväg är väl inget att hurra över börjar 8 och slutar 7 har jour i stallet tjooo så roligt eller inte ..
men men får väl göra de bästa av sakerna längtar till torsdag då mamma kommer :) <3

aja nu lyssna på lektion !