Livet på mitt på sätt

ååå hopptränigen :D

Kategori:

ååå hopptränigne igår gick så sjukt jävla bra !
åå älskar henne bara mer och mer för varje dag det är fortfarande mkt jobb men så fins som hon var igår är så grymt stor skolland ifrån första tränigen. shit det är folk som kommer fram och säger att det är en sån stor skilland man blir ju lixom tårögd ! åå vill verkligen inte sluta nu när det går så bra vill bara rida mer och mer bara leva i stallet vill inte åka ifrån henne, kan säga att jag är tyyyp världens lyckligaste när jag är med henne ! även fast allt är skit så gör hon mig glad även hur galen eller dum hon är :P saknar min familj jätte mkt men har ju bönis så då går det liite lättare !
'


saknar min daffy o mamma o misty<3

lite bilder bara :)

Kategori:

jag och ellie på adamstorp :P
jonsson på fjönis :)

helgen har varit super med stall och fina vänner :D

Kategori: Livet

stallet

Kategori: Livet

cyklade ju till stallet idag kan säga att det var sådär varmt som fan o jag dog typ lite :P
väl frame i stallet så gjorde jag allt foder mocka och sånt . riktigt mysigt att bara stå och lyssna på musik o inte göra så mkt :P sen tog jag in min lilla böna och då skulle hon skos :)

hon sköte sig jätte fint stod jätte stille och var inte nåt problem alls duktigt hest !
tog lite bilder också :D

ailen :D

första skon på :)

kärlek <3

MIN ! <3

Kategori: Livet

då ska man strax ta racer cykeln ner till stallet :P haha

true

Kategori: Livet

Nasse och Nalle Puh sitter under ett stort träd och tänker över livet. Plötsligt frågar Nasse.
- Puh, vi har fått två händer för att hålla, två ben för att gå, två ögon för att se och två öron för att höra. Men varför har vi bara ett hjärta?
Puh tänker en liten stund och svarar.
- Nasse, det är säkert för att det andra hjärtat är bortskänkt till någon annan, som vi sen själva måste hitta för att det ska bli två. ♥

lever för att komma till dig varje dag :')

Kategori:

glömde

Kategori: Livet

att hon som har skrivit den texten du får inte heter bea cederblad :)

bilder bönis

Kategori:

pussssssssssssssssssssssssssssss
katta innan hoppnigen :)
outfit för dressyren :D
ben-lindor :D
'
efter dressyren :D

fullt med häst !

Kategori: Livet

som sagt ni kanske har märkt att jag knappt bloggar något längre men jag hinner verkligen inte för i skolan måste jag göra skoluppgifterna sen är det stallet sen kommer man hem o då ska man äta och sen ska man umgås med kompisar jag menar vart kommer datan in då :) men jag ska försöka så gött det går:)

alla dessa dagar me bönis har gått kanon bra är så nöjd med henne o det är super kul att ha häst inte alls jobbigt som alla säger :P haha :) men nu är det heleg och då blir det stall och imöra är det kanske dags för hovis till bönan :) och sen åker jag nog till min moster och är med dom skönt ! <3 kram nu ska jag få tag på katta så vi kan käka pizza :)

aa ?

du får inte.

Kategori: Livet

du får inte ta mitt hjärta om du inte vet vad du vill.
du får inte röra vid min själ om du inte vet vad koncekvenserna kan bli.
du får inte ta på mej om du inte vet vad du känner.
du får inte ta något förgivet även om det är uppenbart.
du får inte tro du måste veta.
du får inte komma för att sedan gå.
du får inte ta om det inte ges till dej.
jag ger dej mitt hjärta om du vet vad du vill.
du får röra vid min själ om du vet vad som kan hända.
du får ta på mej när du vet vad jag känner.
om du tar något förgivet är det inte längre uppenbart.
att tro är en liten del att veta, jag vet.
om du går får du inte komma tillbaka, jag stannar!
jag ger, hoppas du tar!

ledig

Kategori: Livet

ledig idag fan vad nice , blir att städa både hemma o i satllet och göra en matlåda o lite så sen blir det tränig ikväll nice :) men nu ska jag börja göra varma mackor så jag får nåt i mig hade ;)

time to work :P

Kategori: Livet

nu är det växt o djur liv som gäller :P


känner mig helt..

Kategori: Livet

död verkliigen fyfan vad trött jag är funderar på att sova gick o la mig typ 10 igår med va fan går ju upp ass tidigt !!!!! men ska stänga ner datan nu o göra mig redo för en jobb dag imorogn yipi :P

lycklig igen

Kategori: Livet

jaa som sagt tränigen för tt idag jag super hon var väl framme och super fin på hinder åå min lilla sötnöt :) vet inte riktigt vad ajg ska skriva mer roligare med bilder en en stor förklararing men har inte haft någon som kan ta kort får förska ragga med någon nästa vecka : P

allfall mamma har varit här idag och det var super med hundarna oxå änu bättre shit vad jag har saknat dom ! så sjukt mys att do kom älskar <3 sen så förljde jag med sofia till hennes häst å har åkt moppe i en timme dit o en tbx så har ont i rumpan nu :P men nu ska jag äta sen göra man eve o katta sällis :)

pau,matilda o eve :)

mot stallet en tidig morgon -.-

Kategori: Livet

aa ska ner till stallet nu för har tränig för tt :) det är ju roligt men är förbannat jävla trött även fast jag somna vid 10 haha sorry jennie :P men mamma är påväg också så det är riktigt nice :) kram på er ska kolla bussen nu !

<3

Kategori: Livet

Killen - Kom så går vi.
Tjejen - Har du med dig allt?
Han tar tag i hennes hand och säger: Nu har jag det ♥

fin häst :)

Kategori: Livet

både idag och igår var hon sjukt fin hon trilskades inte någe hon var verkligen samarbets villig och jätte mysig men det är mkt kvar att jobba på :) idag tog vi det lungt red barbacka i ridhuset för att det spöregnade ute haha :P så blev lite lugnt jobb :) riktigt skönt att jag är trygg med henne nu :) slänger in bilder från dressyren igå :)
ska försöka få bättre bilder :)

lindorna :)

suddig men söt :)

helg nu äntligen

Kategori: Livet

shit vad den är veckan både har gått fort och låångsamt men det har gått så fort för att jag har haft någe att göra på eftermiddagarna har ju bönis fjönis :) har haft en sjukt bra försöta vecka med alla söta mäniskor :) har även gått o blivit förvirrad men det över väl till och har kommit fra till att jag faktist inte suger på matte :P haha :) nu i helgen då så kommer mammi ner imrgon och sen tränig imorgon och på söndag jobba o hästen vila :) puss hej <3

jag o jessi i tisdags :)

nu känns det bra igen :)

Kategori: Livet

gårdagens tränig gick mkt mkt bättre en vad jag trodde i början försökte hon tillskas och så men då hade jag krafter till att forsätta kämpa :) så i slutet gick det kanon bra så nu ser jag verkligen framimot att rida igen :) ska bli riktigt roligt nu sitter jag här på en håltimme och har riktigt tråkigt har batra två lektioner idag och det är
riktigt segt :P haha men ikväll blir det stall och sen så får vi se .) kram <3

..

Kategori: Livet

blir så besviken på folk som ljuger vad fan är grejen med det. kan du inte bara tala sannig mot mig?

mm

Kategori: Livet

Det är klart att jag är arg o besviken på det som hände igår, men jag har så himla bra hjälp runt omkring mig så det ska gå jag ska fan inte ge upp jag ska dit med ett leeande på läpparna o låtsas som det är en ny dag, men det är klart att det inte är lätt. Men kan ju bara medela att det hion gjorde igår är något hon kan o har gjort många gånger förut !

aj aj o åter aj

Kategori: Livet

jaaa jag vet är inte så mkt bloggande men vad kan man säga har ju häst nu så det blir lixom inte så mkt tid till datan men när ja väl sitter vid datan ska ja försöka ägga upp nåt :)
hade tränig igår .. och det gick bra till en börajan och hon var jätte fin o mysig men när vi hade jobbat hårt ett tag så viille inte hon vara med längre och började slita tyglarna ur handen på mig och gjorde så hela tiden o värgade gå framåt -.- jag blev så såklart frustrerad och verkligen kämpade med att få fram henne. när jag väl fick fram henne i galopp så tvär stannar hon och bara kastar ner huvet så att jag flyger av .. fyfan tappade andan o knäckte til nacken på något vänster.. så jag var ganska arg o besviken på henne, men ska få hjälp idag av TT igen så får se hur det blir hoppas det blir bra nu tror jag måste förstå mer hur hon fungerar !


nu så

Kategori:

nu så nu har jag lite tid för bloggen kommer nog inte bli så mkt man när det blir så blir det bara att stå ut :)
skolan då första dagen somvanligt baar info och sen var det stallet och en lång lång tipspromenad som gällde suck mina fötter dog ! efter det så åket jag till sjögestad (stallet där bönis står) hon stog så söt o väntade och såg riktigt glad o nyfiken  ut hihi :) tog ut henne o red en lång skritt runda med johanna som har en liten c.ponny där skit söt faast inte sötare en mitt lilla hjärta :) vi red på grusväg sko och även lite åker riktigt roligt var och bönis var riktigt fin, imrogn blir det tränig för TT :D fan så roligt ! nu ska jag gå o vara lite social med mina vänner puss !

haha shettisarna i hagen var läskiga :P

lilla lollo :)

suddig, men hon vägrar stå still :P
efter ridpasset allfall :)

oj längsen men

Kategori: Livet

men efter ja har ätit dåsa då är vi igång igen :)

nu

Kategori:

nu ska man ta o käka lite frukost sen bär det av mot stallet för snart är bönis här !

kameran är med så var berdädda på massa bilder ;)

ojoj

Kategori: Livet

ojoj dagen har varit väldigt upptagen först åkte man hemifrån o då hade man packat ner allting sen bär det av mot sköna gröna vreta :D resan var lång känndes som en evighet men när man väl var inne i östergötland då gick det fort :) när jag kom hit slängde vi in allt i lägenheten och så gick vi och handala massa :) strax efter mamma o pappa hade åkte och lämmnat hundarna till mig så kom sofia hit mysigt mysigt :) vi var och käkade pizza o grejer och så  hjälpte hon mig med att packa upp ! tack ! så nu sitter jag här i en nystädad lägenhet med hundarna o väntar :P hahah tagga tills imrgon då ! <3

jag o jessi :)

äntligen

Kategori: Livet

äntligen är jag hemma i lägenheten i ljungsbro sjukt härligt :D sitter just nu med fina sofia och snackar skit :)

väntar

Kategori:

väntar på att mamma o pappa ska komma hem så vi kan åka till linköping för att nu längtar jag verkligen nu ätnligen ska jag åka ner efter en väntat i 3 månader :P

min fina liberty

liten men tuff :)

Kategori: Livet

!

Kategori: Livet

Det är utsidan som ger insidan en chans, men det är insidan som ger utsidan sin glans!

typ 32 timmar kvar nu :D

Kategori:

tagga

shit snart händer det verkligen

Kategori: Livet

något jag drömt om så länge något jag har hoppats o velat så länge händer entligen , kan ni förstå det ? inte ens jag kan förstå om inte jag kan det så kan nog ingen det ? jag tror att jag inser att det verkligen har hänt efter någon vecka eller nåt? helt seriöst jag är helt mållös ! imrgon åker man då ! tagga



kan ju inte klaga :P

Kategori: Livet

kan ju inte klaga på mitt nya schema visst kanske lite långa lektioner men vad fan slutar ju kanske bra tider ändå och börjar rätt bra :)

:(

Kategori: Livet

shit vilken smärta jag  har i axlarna.. fattar inte vart den kommer ifrån !

sista

Kategori: Livet

sista harry potter filmen är ju grym!
alla måste fan se den !

längtar !

Kategori: Livet

sky full

Kategori: Livet

love this song :)

finns det nåt sätt att tiden går fortare?

Kategori: Livet

joo möjligtvis att man sover hela tiden,, men då kan man inte sova sen.. man ba det vill jag ju inte men jag vill ju att tiden ska fortare så vad ska jag göra hjälp mig??? :D

kommer sakna min familj !

Kategori: Livet

var och åt på tahiresturangen ikväll med bror och mamma , pappa var och jobbade så han kunde tvärr inte följa med, det var jätte mysigt men även lite sorligt för jag började tänka, började tänka på att jag kommer inte träffa dom så ofta spciellt inte min bror och det skär verkligen i hjärtat, han är verkligen min förebild han betyder grymt mkt för mig  älskar dig micke <3 hoppas att han och jag kan lösa på nåt sett at vi ser hockye eller nåt :) .. men nu ska jag bara chilla med livet här hemma så skönt måste börja packa också shit !

snygg bror :)

sitter i mitt huve:P

Kategori: Livet

gröna stallet :D

Kategori: Livet

har precis fått reda på att jag och bönis har hamnat i gröna stallet där vi ska bo ett år bokstavligt så kommer jag bo där :D fan så nice :D shit vad jag vill att det ska bli söndag nu så min lilla häst kan komma ååå längtar fan har så mkt planerat för henne och mej , shit kommer vara största perfektionisten :P haha fyfan spola fram dagaran nu !

Knas heest :)


stallet :)

du får mig att må bra, puss på dig gubben <3

Kategori: Livet

3 dagar :D

Kategori: Livet

 

jag saknar dig, men jag pallar inte lägga energi på dig längre, finns bättre

Kategori: Livet

magsjuk..

Kategori: Livet

aa har blivit magsjuk eller någe yippi ! känns bra att alla i stallet har blivit det förutom typ två, och ingen vet inte riktigt varför... ush vad jag är trött och svag har ingen kraft till något, har spytt tre gånger,,, eller det kommer bara slem eftersom att jag inte har någo i magen... ush måste blir frisk innan LÖRDAG !!!


shit

Kategori: Livet

shit vad trött man blir efter en heldag i stallet och glada miner hela tiden , leandet är uppe vid öronen så fort jag kommer till mälarhöjden, bästa stället alltså :)
men men som sagt blir inte så mkt bloggande men snart är jag igång igen, när jag kommer hem vill säga som är på fredag :) då blir det mys kväll med mamma tror jag :)

finaste hästen och fina vänner på bild :)

ÄR SÅ JÄVLA ARG

Kategori: Livet

FAN JÄVLA IDOTER VAD FAN HAR NI INGET LIV ELLER??????

DRA ÅT HELVETE MED ER !!!!!!!

kommer

Kategori: Livet

kommer tillbringa min vecka hos matilda så vet inte om det kommer bli så mkt bloggande men jag hoppas att ni inte lämmnar mig för det sötnosar :) men nu ska jag packa och sen sova inför imorgon :) kram <3

Kevin <3

Kategori: Livet

du och jag <3

snart kommer elin hit med frasse också :)

Kategori: Livet

moppen

Kategori: Livet

Moppen fulltankad och jag har sjukt ont i huvet för att jag har besin på hela händer, bra att det är typ hål i dunken... har tvättat händer typ sjuk gånger men lukten försvinner inte suck !

:D

Kategori: Livet

Nu heder en liten ändrig

Kategori: Livet

vad tycker ni om den lilla ändrigen?  :)
kommer göre en bättre när jag får mer bilder på bönis :)<3




MRS imorgon

Kategori: Livet

imorgon hälsar man på bästa mälarhöjden
och är där hela veckan nice !
sover även hos matilda hela veckan :P

me

Kategori: Livet

låten säger allt

Kategori: Livet

1 år sen..

Kategori: Livet


1 år sen idag, 1 år sen min lilla ängel togs ifrån mig, min underbar vän och min bästa vän, han som alltid fanns där för mig han som alltid var glad han som alltid gjorde att jag mådde bättre hur dåligt det en var just då du gjorde det bra älskling ! jag vill inte ens minnas den sista dagen med dig den sista veckan den var så hemsk att se dig lida så som du gjorde det skärde verkligen i hjärtat på mig, från att leka till att hitta dig knappt rörde på dig under busken, det var verkligen som en kniv i hjärtat. Jag kommer ihåg sista absoult sista studen med dig gubben, det var en sån lättnad att se att du kände igen oss när vi kom in på rummet du försökt så gått du kunde att lyfta på huvudet men det gick inte då led så mycket, du vifta på svansen det var som ett tecken på att du var tacksam ett tecken på att du visste att vi var hos dig ända in i slutet, jag vet inte vad jag ska skriva för det går verkligen inte att förklara min smärta över hur mkt jag saknar dig gubben, Du var det bästa som har hänt mig och kommer alltid att vara, du var MIN första hund och ingen kan ersätta dig inte nån ! jag vet att du har det bra där uppe med morfar och farmor och alla andra, men jag vill ha dig hos mig önskar bara att jag fick leka med dig en sista gång en puss. men tyson du vet att jag älska dig och saknar dig så mycket att det inte går att beskriva. JAG ÄLSKAR DIG TYSON<3

03.03.18 - 10.08.06 R.I.P









Jag älskar dig nu och föralltid <3

.p

Kategori: Livet

Meningen älskar dig...
missbrukar många...
Mer än vad tjejer säger hora till varandra
eller killar säger bög till varandra...


jag är med och tävlar

Kategori: Livet

kärleksförklaring

Kategori: Livet

vi har kännt varandra snart 5 år vi ses inte ofta pratar inte ofta men när vi väl ses eller pratar är det som att vi sågs igår, du betyder så gryymt mkt för mig du är en utav dom bästa vännerna jag har och jag hoppas att våran vänskap ska bli lika stark som den var förut nu när vi har chansen, JAG ÄLSKAR DIG och du kommer alltid betyde  otroligt mkt för mig <3 jag kan verkligen göra allt med dig, prata om allt med dig, och bara helt plötsligt dycka upp och översk varandra och det är helt sjukt att vi gör det haha, vill bara säga att du är en vän som jag aldrig vill mist, NYCKEL OCH HJÄRTA <3 du och jag i ur och skur, stjärnsyster <3 Älskar dig Love bracht <3

Du är min socker söta stjärna :)

om en vecka har jag dig i mina armar !

Kategori: Livet

igår kväll

Kategori: Livet

hade en riktigt trevlig kväll igår med kära vänner :)
blev inte så många kort men tackar lollo för dom jag har :P
vi gjorde lite allt möjligt igår kväll, prata mest skit och lekte
konstiga lekar hahah, sen film också men ritkigt trevligt
kommer verkligen sakna dom när jag åker ner igen <3
'
elin o jag :)

erik jag elin och thun :D

thun, jag (big bobbis) elin :)

texten stämmer så bra !

Kategori: Livet

ger upp

Kategori: Livet

jag vill vakna upp men för att göra det måste jag inse,
att jag redan har gett mitt allt och jag har inget kvar att ge
Måste inse att tiden du o jag hade är sedan längesen förbi
Jag kan inte få dig att känna något du inte kan
Jag kan inte få dina finna känslor som försvann
jag kan inte få ditt hjärta att höra något det inte hör
så här och nu ger jag upp !


Ikväll

Kategori: Livet

Ikväll blir nog en rolg kväll eller hoppas på det allfall :)
för mina vänner ska komma hit och vi ska ha som
en avskedsväll typ, ska bli rikigt roligt att alla samlas!

hjälpte pappa på jobbet igår :)

Kategori: Livet

eller jobbigt var det inte skulle stå och spruta med en brandslang på isen så det skulle bli jätte mkt vatten så det skulle frysa och sen bli tjockt o fint, hahha kan ju inte  påstå att det var roligt, men kvalitetstid med pappa sakar ju aldrig :)

det var ett jävla tryck !

pappi :)
'
ful bild, men hard work :P

ego time

Kategori: Livet

speedway !!!!!!!!!!!

Kategori: Livet

 

Kategori: Livet

En himmel full med stjärnor får mig att tänka på dig </3

Du krossade verkligen mig i alla möjliga bitar !
om jag någon gång blir hel
ska jag vara sjukt försiktigt med
vem jag blotar mig för..
Jag blotade hela mitt hjärta för dig
du fick veta något som inte många vet.
hoppas att du inser, att det inte finns många som ja
</3


fan vad det är roligt

Kategori: Livet

aa hade ju inte berättat för er vad jag skulle göra idag men kan ju säga att jag var med pappa och körade SPEEDWay idag, det är fan det roligaste jag har gjort på länge shit vad kul det var och vilken känsla och vilken frihet man kände.. åå jag vill köra mera !!!! Bilder kommer sen om pappa lyckades ta bilder -.-

nu sitter jag på pappas jobb och har tråkigt !

girls

Kategori: Livet

Jag orkar inte mer vill inte vara kvar !
TA MEJ TILL VRETA NU !<3

sjukt osexig bild, men jag behöver mina flickor

!

Kategori: Livet

nu vet jag , nu vet ja hur det är,
kan ju inte påstå att saken blir bättre
helt enkelt bara sämre, jag pallar inte
jag ska fan sluta hoppas på nåt !

ibland

Kategori: Livet

ibland önskar man att man kunde spola tillbaka tiden.
ibland önskar man att man kunde sudda ut vissa historier från sitt liv.
ibland önskar man att vissa saker aldrig hade hänt.
ibland önskar man att vissa saker kunde bli lika bra igen.
ibland önskar man att du älskar mig.
ibland önskar man någonting annat.
Aldig blir livet som man tänkt sig.

saknar dig

Kategori: Livet

saknar dig sen du försvann, saknar o känner mig halv nu
saknar dig, saknar vår lek den som vi gjorde du vet den
saknar o höra mitt namn sägas, jag saknar din hand
saknar din familj, saknar o ligga intill dig
för mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig<3

:(

Kategori: Livet

You walk and after you I will follow
When I fall, I fall into your arms
You give me hope, courage and strength
Your words caress my soul and
your eyes sparkle as the star of the blue
Dear, I am more and where to
for leaving tracks in my heart
that nothing can erase ...

last for this day ;)

Kategori: Livet

jag pallar inte mer,
jag måste välja
jag måste veta vad som ska hända
jag orkar inte vara
någon som inte kommer vara nåt mer
jag orkar bara inte tro nåt som inte kommer ske
jag vill bara veta, jag vill få ett svar
så jag ka få ett avslut...

,

Kategori: Livet

Den som tar ett hjärta 
Borde veta vad som sker 
När man säljer sin lögn 
För att bota sin ensamhet 

Du som tog mitt hjärta 
Ge tillbaks det helt och rent 
Och jag hatar att jag tycker 
om dig så mycket
Så att jag nästan kvävs 
Här i min ensamhet



har tråkigt

Kategori: Livet

it sucks to be you ;)

En dag på stan med elin + pride :)

Kategori: Livet

Only bilder typ :P

PRIDE !

Elin har fullt upp på sandys, äta,smsa och kolla snygg kille ;)

jag på sandys mät och glad :)

Dagens outfit,

jag och världens bästa vän !

Jag i en polisdräkt, bara vill ha !

Pride !

Min tatto :)

väl hemma gjorde vi kladdkaka med fluff !

mums !

jag hoppas

Kategori: Livet

Jag hade hoppats att du skulle se mitt ansikte
och at du skulle bli påmind
för mig är det inte över
"Glöm inte mig", bad jag
"Jag minns", sa du
"Ibland varar i kärlek
Men ibland gör det ont istället. "
inget kan jämföras
med det vi hade

....

Kategori: Livet

Jag stannar kvar och väntar, jag tror du kommer snart
Jag ligger kvar här så blir nog allting bra
Jag stannar upp och flämtar, nu har jag inget kvar
Jag slutar upp o kämpa, nu vill jag lägga av

the outfit four the night :)

Kategori: Livet







e man snygg så är man ;)

kom ihåg vad du mister ''N''

jaså

Kategori: Livet

ikvääll så drog man som sagt in till grönan med dom bästa sen när konserten var slut så strosa man runt lite vid slussen för lollo var jätte hungrig och var tvungen att handla på ett coop ?? man ba WTF haha :) men men sen blev det att chila lite på donken, väl hemma nu då vad gör jag inte ett skit, kollar runt på facebook typ WOW vilket liv?
hahha nee men :P
allfall bandent vi kolla på dia psalma rätt bra svenskt punkband, det var deras sista spelnig idag lte sorligt ...
men puss hej

Slussen at night :)

outfit igår :)

Kategori: Livet

Tights-ellos
tunika - isabelle's






i just dress upp four my self and not to inpress some one,
i didit befour to you, but not now !

igår kväll var en mys kväll

Kategori: Livet

igår var en riktigt mys kväll :) först åkte jag max,thun lollo till tanto och möte upp eliin anna och matilda :) vi satt där en stund och bara chillade sen så gick vi tilll någon annat ställle ? ee vet inte riktigt där var det allfall några från pride som var lite halv skuma :P sen åkte vi hem till max och hade en riktigt mys kväll riktigt gött var det :) elin sov hos mig i natt också blev mkt prat om allt verkligen så underbart att du finns elin ! idag har jag inte gjort nåt speciellt har varit och fixkat dragkrok till mammas bil eller rättare sagt beställt en tid, så nu är det bara att tagga till tävlingarna :D  men nu så ska jag snart äta och sen blir det att åka och möta upp alla idag igen så blir det grönan vi ska kolla på nåt band som max och dom tycker ska bli roligt ! försöker umgås så mkt som möjligt med dom nu innan jag åker :')

''det ända som inte har en ände det är en korv för den har två ;) ''

thun och max :)

WOW ? what happand her

Kategori: Livet

Shit idag fick jag värts rycket och städade hela mitt rum och slängde massa onödigt skit.. shit vilken förändring det blev på rummet och gud vad skönt det är att ha slängt massa skit som har typ stått i 4 år och samlat damm, kan rekomenderas att göra detta det ända som behövs är sköna kläder bra musik och lite beslutsamhet så går det rättt fort och fy vad man kännner sig duktigt efterråt haha :) mamma kommer få en chok när hon kommer hem :P