Livet på mitt på sätt

3 dagen ..

Kategori: Livet

idag är det 3 dagen jag inte har sovit har sovit max 4 timmar på tre dygn .. vad är de för fel ????? hjälp !!!!

svävar på moln !

Kategori: Livet

svävar på moln för tillfället igår var jag och finaste baylies med på hopptränigen för tt vi var bara med på framridnigen och bom övningen :) de gick så himla bra han var lydig och framåt och verkligen gjorde sitt bästa ! fick väldigt fina ord ifrån tt och tränigen finns på film med :D dock vet jag inte hur man laddar upp här haha ;)

idag har han gått i skritten och vilat upp sig för imorgon är de malin tränigen som gäller taggad till tusen ! hejdå !



oj nu har jo totalt glömt bort ;)

Kategori: Livet

hejsan söndag idag har varit en väldig hetisk dag ! började med att åka till stallet vid 11 och hjälpa till när några hoppa och skuttade lite själv dessutom. gick bra men han var lite pigg :) sen hem och klä på sig varmare kläder då jag skulle stå i ridhuset med tt min hopptränare och löshoppa några hästar det var riktigt kul :) sen har jag bara slappat nu sova ! bättre uppdatering imorgon :)

sitter i stallet atm

Kategori: Livet

sitter just nu i stallet och väntar på att klockan ska slå åtta. idag har min prins fått vila sen gårdagens tränigen. både han och jag är lite mörra i kroppen så vi tog en skritt promenad på 1 timme ca :) sen efter de vart de massa pyssel friserade han och borstade jätte länge ! super mysigt när man ser hur mycket han uppskattar de :) nu syår han i boxen och är allmänt nöjd med livet ! men vi hörs hörni ;)

torsdag dressyr träning för Malin !

Kategori: Livet

Det vart en dressyr träning för malin väldigt oplanerat idag. tänkte först att jag bara skulle följa med kompisarna och rida i vretas ridhus för omväxlings skull.

då frågade malin om jag ville vara med och de är klart man inte tackar nej till det ;) så då vart de den första tränigen för mig o baylies sen efter skadan i sommars (berättar mer om de en annan dag).

vi gjorde inga riktiga svåra övningar utan de var ren basic men de var så himla nyttigt fick verkligen han i balans och stöd på båda tyglarna och han bar sig själv . vilken känsla jag hade och de var så himla roligt satt hela passet med ett stort leende på läpparna :)

det som var extra roligt denna träning var att malin sa att hon aldrig har sett baylies så här fin och då har han ända stått i två månader och varit under igångsättning 1.5 månad :D

Ny duschad och utmattad

Kategori: Livet

Tjena. inte blivit någon bra uppdatering idag men men... är precis ny duschad har ätit och nu ser jag på serie.. ska berätta i ett senare inlägg om min häst och den sjukt bra träningen vi hade idag !
BRB !

Godnatt

Kategori: Livet

jaa dags att gå och lägga sig nu klockan är snart halv 3 så är nog dags att sova. men blir så när man fastnar i sin serie . imorgon vet jag inte vad som händer sånt som märks ska nog försöka plugga nåt och så blir de ju stallet såklart ;) godnatt på er !
gör nog som min söta häst !

one tree hill

Kategori: Livet

är min serie för tillfället är just nu på säsong 3 . grymt bra serie och man känner igen sig kanska mycket.

medans jag sitter och tittar på detta hela tiden så spelar pojkvän och är allmänt tråkig ;) nää skoja bara :p

nu ska jag se klart hörs !



Ska ta ett nytt försök med detta !

Kategori: Livet

Hej ! 
har bestämt mig för att börja blogga igen .. inte igentligen för någon annans skull utan för min egna.

Tänkte berätta lite om min häst någon dag är fram över så alla vet vem det är mitt hjärta tillhör.
 
Idag har jag inte gjort nåt spc är ledig så var i stallet hela dagen och bara myste ! 
 
Sen har jag snackat skit med några kompisar och chillat. aa skriver mer sen ! ha de !